WordPress 5.0

Elke keer dat een nieuwe versie van WordPress wordt uitgebracht, zijn we allemaal enthousiast over het spelen met de nieuwe functies. Echter, enkele versies in het verleden hebben zoveel buzz rondom hen verzameld als WordPress 5.0 vanwege deze twee eenvoudige woorden: Gutenberg Editor. Nee, we hebben het niet over de Duitse man uit de jaren 1400. ... Lees verder »

6th Dec 2018
Migratie van PHP 5.6.x naar PHP 7.0.x

Ondanks het feit dat PHP 7.0 een nieuwe hoofdversie is, zijn er inspanningen geleverd om migratie zo pijnloos mogelijk te maken. Deze uitgave is vooral gericht op het verwijderen van functionaliteit die in vorige versies is verouderd en de taalconsistentie verbetert.Er zijn een paar onverenigbaarheden en nieuwe functies waarmee rekening moet ... Lees verder »

5th Dec 2018
Overstap naar nieuw klanten portaal.

Vanaf heden zijn we overgestapt naar een nieuw klanten portaal. In het klantenportaal is een beter overzicht van de gebruikte domeinen en services te zien. Vanaf hier worden nu ook alle support tickets en vragen behandeld. Al uw gestelde vragen en problemen kunt u op uw account terug kijken. Facturen en offertes zijn makkelijk in te lezen of te ... Lees verder »

15th Nov 2018