Verhuizing van de volledige Hilvy server

Verhuizing Hilvy server. Op 11 oktober van 01:00 tot 04:00 staat er een verhuizing van de Hilvy server gepland. Dit is een migratie wat enige tijd in gebruik zal nemen.In de nacht wordt de verhuizing uitgevoerd waar in de loop van de dag alles weer op zijn plek wordt geplaatst.Op 11 oktober is het mogelijk dat er nog een enkele website niet ... Lees verder »

11th Oct 2020
WordPress 5.4.2 (bericht van WordPress)

On June 10, 2020, WordPress 5.4.2 was released to the public. Security updates #Security updates Five security issues affect WordPress versions 5.4 and earlier; version 5.4.2 fixes them, so you’ll want to upgrade. If you haven’t yet updated to 5.4, there are also updated versions of 5.3 and earlier that fix the security issues. Props to ... Lees verder »

28th Jun 2020
Overstap van PHP 7.3 naar PHP 7.4

PHP 7.4 is de meest recente (minor) release en is voor algemene beschikbaarheid uitgegeven op 28 november 2019. Hoog tijd om eens goed te kijken naar een aantal van de meest interessante toevoegingen en nieuwe features die PHP sneller en betrouwbaar maken. PHP 7.4 (officiële release) is beschikbaar voor alle klanten van Hilvy en kan je ... Lees verder »

28th Jun 2020
WordPress 5.3 (bericht van WordPress)

WordPress 5.3 wordt de laatste grote release van 2019 en heeft als doel de huidige interacties op te poetsen en de gebruikersinterface gebruiksvriendelijker te maken. Matt Mullenweg is de Release Lead voor 5.3, Francesca Marano is de Release Coordinator, David Baumwald is de Triage PM, Riad Benguella is de Editor Tech Lead, Mark Uraine is de ... Lees verder »

21st Nov 2019
WordPress 5.0

Elke keer dat een nieuwe versie van WordPress wordt uitgebracht, zijn we allemaal enthousiast over het spelen met de nieuwe functies. Echter, enkele versies in het verleden hebben zoveel buzz rondom hen verzameld als WordPress 5.0 vanwege deze twee eenvoudige woorden: Gutenberg Editor. Nee, we hebben het niet over de Duitse man uit de jaren 1400. ... Lees verder »

6th Dec 2018
Migratie van PHP 5.6.x naar PHP 7.0.x

Ondanks het feit dat PHP 7.0 een nieuwe hoofdversie is, zijn er inspanningen geleverd om migratie zo pijnloos mogelijk te maken. Deze uitgave is vooral gericht op het verwijderen van functionaliteit die in vorige versies is verouderd en de taalconsistentie verbetert.Er zijn een paar onverenigbaarheden en nieuwe functies waarmee rekening moet ... Lees verder »

5th Dec 2018
Overstap naar nieuw klanten portaal.

Vanaf heden zijn we overgestapt naar een nieuw klanten portaal. In het klantenportaal is een beter overzicht van de gebruikte domeinen en services te zien. Vanaf hier worden nu ook alle support tickets en vragen behandeld. Al uw gestelde vragen en problemen kunt u op uw account terug kijken. Facturen en offertes zijn makkelijk in te lezen of te ... Lees verder »

15th Nov 2018