Artikelen

Hoe stel ik mijn e-mail in op e-mail programma's? Hier zie je een lijst van e-mail programma's en hun instellingen. Mail (Mac OSX - Mavericks)... Bent u geblokkeerd voor het e-mailen naar Google? Recently a client asked us about a problem they were having with email that was being run on the... Hoe groot is mijn e-mailbox en wat is e-mailruimte? De grote van uw mailbox is afhankelijk van uw e/mail of webhosting pakket. U kunt zelf op het... Hoe log ik in op webmail? Ga naar uw domeinnaam en plaats achter uw domeinnaam /webmail. Dit ziet er dan als volgt uit;... Hoe maak ik een e-mailadres aan? Deze maakt u eenvoudig aan op uw account of op uw cPanel. Hoe maak ik een mailinglist aan? Deze maakt u eenvoudig aan op uw cPanel. Hoe stel ik autoresponders / afwezigheidberichten in? Deze maakt u eenvoudig aan op uw cPanel. Hoe stel ik mijn e-mail in op Android? Deze handleiding is gebaseerd op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) op een tablet met de... Hoe stel ik mijn e-mail in op Mac OSX - Mavericks? Het e-mailprogramma Apple Mail wordt standaard meegeleverd met OS X. In deze handleiding wordt... Hoe stel ik mijn e-mail in op Mac OSX - Mountain Lion? Hieronder wordt beschreven hoe je het programma Apple Mail in moet stellen om e-mail van de... Hoe stel ik mijn e-mail in op Outlook 2007? Hieronder wordt beschreven hoe je Outlook 2007 in moet stellen om e-mail van de Hilvy servers... Hoe stel ik mijn e-mail in op Outlook 2013? Hieronder wordt beschreven hoe je Outlook 2013 in moet stellen om e-mail van de Hilvy servers... Hoe stel ik mijn e-mail in op Thunderbird 12? Thunderbird is te downloaden via http://mozilla.com/thunderbird. De hieronder getoonde... Hoe stel ik mijn e-mail in op Windows 10 Hieronder wordt beschreven hoe je Windows 10 E-mail in moet stellen om e-mail van de Hilvy... Hoe stel ik mijn e-mail in op Windows 8? Hieronder wordt beschreven hoe je Windows 8 E-mail in moet stellen om e-mail van de Hilvy... Hoe stel ik mijn e-mail in op Windows Live Mail? Hieronder wordt beschreven hoe je Windows Live Mail in moet stellen om e-mail van de Hilvy... Hoe stel ik mijn e-mail in op Windows Mail? Hieronder wordt beschreven hoe je Windows Mail in moet stellen om e-mail van de Hilvy servers... Hoe stel ik mijn e-mail in op Windows Phone 8? Deze handleiding is gebaseerd op de Nederlandstalige Windows Phone 8 met de standaard e-mail... Hoe stel ik mijn e-mail in op iPhone of iPad? Hieronder wordt stap voor stap beschreven hoe je Apple Mail voor je iPad of iPhone in moet... Hoe stel ik mijn e-mail in op mijn Gmail account? Heb je een e-mailadres aangemaakt op het cPanel? Dan kun je aan de slag met het instellen van je... Hoe stel ik mijn e-mail in? Op deze pagina staat een overzicht van de verschillende instellingen die je kunt doen in je... Hoe stel ik mijn e-mail op mijn telefoon? E-mailgebruikersnaam De gebruikersnaam die u nodig heeft is uw zelf aangemaakte e-mail adres op... Hoe werken de spamfilters? Antwoord is onderweg..! Hoe werkt de virusscanning? Antwoord is onderweg..! Hoe zet ik mijn e-mailpakket om naar een hostingpakket? Pakket upgraden Meer dataverkeer, webruimte, e-mailboxen of MySQL-databases nodig? Upgrade... Ik ben mijn wachtwoord van mijn e-mail of webmail kwijt. Wat nu? Bent u eigenaar van een webhosting pakket dan kunt u wanneer u uw wachtwoord kwijt bent in het... Ik kan niet inloggen op mijn email of webmail. Bent u eigenaar van een webhosting pakket dan kunt u wanneer u uw wachtwoord kwijt bent in het... Waarom komt mijn e-mail niet aan? Antwoord is onderweg..! Waarom zie ik user01 of user02 staan als afzender? Antwoord is onderweg..! Wat is e-mail forwarding en hoe stuur ik e-mail door? Antwoord is onderweg..! Wat is een uitgaande e-mailserver? Uitgaande e-mailserver (SMTP) Normaal gesproken verstuur je je e-mail via de uitgaande... Wat is het verschil tussen POP3 en IMAP? POP3 of IMAP Met POP3 download je je e-mail vanaf onze server naar je telefoon, tablet of... Wat is het verschil tussen e-mail accounts en e-mail aliassen? E-mailaccounts - beperkt per account Een e-mailaccount (user account) is bedoeld voor gebruik... Wat moet ik doen als mijn mailbox vol is? Wanneer de mailbox vol is kunnnen de volgende acties worden uitgevoerd. 1. De mailbox opruimen....