Wat is een verhuiscode of token? Print

• 0

Verhuisprocedures en verhuiscodes

Als je je domeinnaam wilt verhuizen naar een andere hostingprovider, heb je daarvoor bij de meeste extensies (.com, .net, .nl etc.) een verhuiscode (token) nodig. Op basis van de verhuiscode wordt gecontroleerd of jij de eigenaar van de domeinnaam bent en of de domeinnaam verhuist mag worden.

Verhuiscode aanvragen

Verhuis je je domeinnaam naar een andere provider, dan ontvang je de verhuiscode van ons per e-mail.

Domeinnaam opzeggen voor verhuizing

Geef bij je opzegging via de Hostingmanager aan dat je de domeinnaam wilt verhuizen. Je producten blijven actief tot het einde van je looptijd.

Volg onderstaande stappen om je domeinnaam op te zeggen:

• Log in op de Hilvy Klanten Portaal;
  • Open een ticket met als categorie 'Opzegging';
  • Vul uw domeinnaam in en reden van opzegging;
  • Je ontvangt per e-mail de verhuiscode voor je domeinnaam;

Ontvangstbevestiging

Zodra wij je opzegging ontvangen sturen we hiervan een bevestiging naar je e-mailadres. Heb je deze e-mail na vijf werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op om te controleren of we je opzegging hebben ontvangen.

Start je verhuizing tijdig

Wij adviseren je om de verhuizing ruim voor het einde van de looptijd van je product te starten. Je hebt dan genoeg tijd om alle instellingen en bestanden over te zetten terwijl je domeinnaam, e-mail en/of website nog online staan bij Hilvy.