Hoe stel ik mijn e-mail in? Print

• 0

Op deze pagina staat een overzicht van de verschillende instellingen die je kunt doen in je e-mailprogramma om e-mail te versturen via Hilvy. Voor het instellen van je eigen e-mailprogramma, zie de pagina Instellen van je eigen e-mailprogramma's.

Aanbevolen instellingen

De gegevens die worden aanbevolen. Kies bij twijfel over het servertype voor IMAP.

Gebruikersnaam naam@jouwdomeinnaam.nl
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord

Servertype IMAP
POP
Inkomende server mail.jouwdomeinnaam.nl mail.jouwdomeinnaam.nl
SSL ingeschakeld Ja Ja
Poort 993 995

Uitgaande server mail.jouwdomeinnaam.nl
SSL ingeschakeld Ja
Poort 465
Authenticatie Ja

Alternatieve instellingen

Alternatieve instellingen die gebruikt kunnen worden zijn als volgt:

Gebruikersnaam naam@jouwdomeinnaam.nl
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord

Servertype IMAP POP
Inkomende server mail.jouwdomeinnaam.nl mail.jouwdomeinnaam.nl
SSL ingeschakeld Ja Ja
Poort 143 110

Uitgaande server mail.jouwdomeinnaam.nl
SSL ingeschakeld Ja
Poort 6565
Authenticatie Ja

Opmerkingen:
  • IMAP-e-mailtoegang zorgt voor coördinatie tussen de server en uw e-mailtoepassing. Berichten die zijn gelezen, verwijderd of beantwoord, worden als zodanig weergeven op de server en in de e-mailtoepassing.
  • Er is geen coördinatie tussen POP3 en de server. Berichten die in de e-mailtoepassing zijn gemarkeerd als gelezen, verwijderd of beantwoord, worden niet als zodanig weergeven op de server. Dit betekent dat bij toekomstige e-maildownloads met POP3 alle berichten als ongelezen worden weergegeven.
  • Uitgaande e-mail wordt verzonden met SMTP.
  • We raden u aan POP3 over SSL/TLS of IMAP over SSL/TLS te gebruiken, aangezien deze betere beveiliging bieden voor uw interacties met de externe e-mailserver.