Ik ben mijn wachtwoord van mijn e-mail of webmail kwijt. Wat nu? Print

• 0

Bent u eigenaar van een webhosting pakket dan kunt u wanneer u uw wachtwoord kwijt bent in het cPanel het wachtwoord van uw mailbox wijzigen.

Bent u in het bezit van een e/mail pakket, neem dan contact met ons op via het Hilvy Klanten Portaal en open een ticket met als categorie "Login Problemen"

Wij zullen uw huidige wachtwoord resetten en u een nieuw wachtwoord doen toesturen.